středa 19. listopadu 2008

Komentáře

Disclaimer: tohle je náš soukromý blog a píšeme sem, co si myslíme. Mimo jiné to znamená, že to nejsou názory mého zaměstnavatele apod.

Tohle bylo jen tak na úvod, aby bylo jasno, dříve než se začnu vyjadřovat. Samozřejmě to souvisí především s tím komiksem. Jojin&HedgeHog se prezentují jako geekové a mají velmi svérázný humor, jak je patrné např. z toho, co publikovali na root.cz. (Česká wikipedie je přitom při výkladu slova geek mnohem shovívavější než anglická verze. Řekl bych, že ji psal nějaký geek.) Co se týká Google, můžu říct, že kromě spousty normálních lidí, je tu i dost různě ujetých šílenců, a vetšina vypadá spokojeně. Třeba by se jim ta firma taky líbila. Možná by mohli i dál malovat komiksy — viz třeba TotT nebo Chrome. Samozřejmě pokud by stihli včas dodělat svoje API :-). Taky z toho vychází, že v obecném povědomí je Google firma, která se o své lidi stará. Nevidím v tom problém a můžu to potvrdit.

Další komentáře byly o tom, že jsme topili. Dobrá, už zase nějakou dobu netopíme. O víkendu to bylo na kraťasy a krátký rukáv. Lukáš se na fotbale pěkně potil a já byl běhat taky jen nalehko. Jenže když před nedávnem bylo nad ránem těch 8 stupňů, tak náš skoro papírový domeček stihl chladnout velmi rychle. Ačkoliv jsme o něco odolnější, než když jsme přiletěli, přece jen by jsme rádi měli nad ránem doma aspoň takových 18 stupňů. Rozhodně se nám nechce topit víc, než je potřeba. Jednak to stojí peníze a jednak je to docela slyšet, když náš kotel začne topit. Na konci zimy už jsme byli zvyklí, ale teď pokaždé víme, že jsme topili, protože to nastartování kotle v noci zaregistrujeme.

A pak byl ještě jeden komentář o tom, jestli se vrátíme. K tomu něco napíšu až někdy jindy.

Nakonec jen popis k obrázku: Lukáš byl nedávno v Tech Museum v San Jose a přinesl si popcorn rock (jinak též limestone, čili vápenec) a zalil ho octem a teď na tom rostou krystalky (aragonit).

Žádné komentáře: