pátek 14. září 2007

Pokračující přípravy

Za poslední týden jsme nestihli udělat skoro nic a seznam úkolů, které máme stihnout do odletu, se nám spíše prodlužuje.

Co jsme dokázali? Zvládli jsme své poslední týdny v práci včetně toho, že jsme odstěhovali své osobní věci. Všichni tři jsme postupně během pondělí (Lukáš), středy (Gabka) a pátku (já) navštívili své zubaře. Gabka uspořádala oslavu ve své práci a ve čtrtek jsme se stali hosty u Jirky a Pavlíny. Lukáš pokračoval v sérii lekcí angličtiny a už jsou na něm vidět znatelné pokroky. Navíc ho začalo bavit.

Taky jsme uspořádali malou akcičku na rozloučení s kamarády. Zajímavé zjištění je, že narozdíl od uvítací party v novém bytě jsme tentokrát potřebovali výrazně více skleniček na víno.

Co nám chybí? Vyplnit a poslat papíry k proclení našich věcí. Očkovací průkazy. Oběhnout banku, zdravotní pojišťovnu, důchodové pojištění. Domluvit pronájem bytu. Sbalit věci, odvézt spousty krámů na Moravu. Prodat auto. Hlavně ale roztřídit už definitivně všechny věci podle toho, jak s nimi naložíme -
poletí s námi, poletí zvlášť letadlem, pojedou lodí, zůstanou v bytě nebo garáži, odvezeme je na Moravu, zbavíme se jich.

Počínaje čtvrtkem budeme skoro jako hoteloví hosté, protože nám zbyde jen pár věcí, se kterými poletíme. Čas do odletu stějne strávíme částečně na cestách, takže to asi nebude tak velký problém.

Žádné komentáře: