úterý 25. září 2007

Před odletem

Čas odletu už se rychle blíží. Minulý týden proběhlo balení a spousta zařizování a snad jsme stihli všechno co bylo potřeba.

Potom, co jsme si rozmysleli, které věci chceme sebou a rozdělili je na různé zmatené hromádky po celém bytě, k nám ve čtvrtek dorazili stěhováci. Všechno prošli, oštítkovali a začli balit do krabic různých velikostí. Jen jsme tady chodili a koukali jak nám mizí věci. Snad je ještě uvidíme. Teoreticky by měly dorazit až po nás a to snad vyjde, protože my přiletíme 11:55am a letecky přepravovaná část tam má být ve 12:30pm. Kdy dorazí zbytek nevíme.

Nejvíc vyjevený z toho balení byl Lukáš, kterému zmizel skoro celý pokojíček, a po návratu ze školy ho to docela překvapilo. A taky mu bylo smutno. Všechno bylo zabaleno do bíla a hromady krabic v jiné barvě tu zůstanou. Doufejme, že až hračky a nábytek dorazí, tak mu to zas udělá radost. Gabce určitě udělají radost kalhoty, které prý letět neměly. Jinak jsme snad moc chyb neudělali. Spíše to vypadá, že jsme mohli poslat více věcí. V kontejneru byla zaplněna sotva 1/4.

O víkendu jsme se na Moravě rozloučili a teď už se budeme docela dlouho kontaktovat jen telefonem nebo po síti. Stihli jsme taky převod auta na taťku a já snad doléčím rýmu, která mě začla minulý týden trápit. Nerad bych kazil začátky v Americe tím, že budu studovat jak tam funguje zdravotnictví.

Dneska jde Lukáš naposledy do školy a do skauta a zítra už cestujeme.

1 komentář:

Unknown řekl(a)...

Nemám přehled jak vypadají jiné blogy, ale mně se tenhle způsob informací líbí. Fotky docela dobře ukazují jak to v bytě vypadalo. Oceňuji, že sis na to našel čas.