úterý 2. září 2008

Labour day víkend

... jsme vcelku prolenošili. Během týdne bylo docela teplo a tak jsme byli rádi, že se na víkend trochu ochladilo. A aby to bylo ještě lepší, 1. září je svátek (den práce), a tak měl víkend tři dny místo dvou.

V sobotu jsme trochu vylepšovali bydlení. Vyházeli jsme spoustu zbytečností, které se nám stačily nasbírat za necelý rok, a zbavili se několika krabic ze stěhování, které stále sloužily místo nábytku. Nahradili jsme je lepšími či horšími kousky nábytku skutečného. Něco je hotovo, něco se dokončí později, až dorazí další kousky objednané z Amazonu. Vůbec jsme úspěšně utráceli, koupil jsem si boty na lezení a na kolo (za míň než $20 by byl hřích je tam nechat ležet), Gabce helmu na kolo a spousty dalších věcí, bez nichž bychom určitě mohli v klidu žít. V bytě už to teď nevypadá jako ve skladišti, tak snad se tady dědečkovi bude líbit až dorazí.

V neděli, potom co byl nábytek smontován, jsme stihli otestovat helmu při malé vyjížďce a v pondělí i boty na stěně v Planete Granite. Ze stěny jsme zamířili na střelnici, kam nás vytáhli Hroši. Koukali jsme přitom na Lukáše, jak se mu to bude líbit a co to s ním udělá. Nejprve málem pláchnul pryč, protože na střelnici je to samý výstřel a ani špunty v uších mu nebyly dost. Dostal klapky jak traktorista a bylo to. Nakonec vypadal velmi spokojen, choval se normálně, vyzkoušel menší i větší pistoli, aby zjistil jaké to je a celkem se i trefoval. Gabka se trefovala taky slušně. Gabka: Podle mě jsem se z nás tří trefovala nejlépe, ale možná to bylo tím, že jsem na horolezecké stěně dopoledne nelezla, ale jenom běhala na stroji, tak se mi tak neklepaly unavené ruce.

Žádné komentáře: