neděle 30. srpna 2009

Vracíme se

Do Ameriky jsme odjíždeli s plánem vrátit se po dvou letech, pokud se náhodou nerozhodnem jinak. A protože k žádné zásadní změně nedošlo, postupně se teď vracíme. Některým se chce více, jiným méně a Lukáš je naštěstí zatím ve věku, kdy nás v těchle věcech poslouchá. Pravda je, že je zřejmě nejvyšší čas k návratu. Za další rok nebo dva by to bylo pravděpodobně mnohem težší.

Gabka s Lukášem jsou už v Česku, aby Lukáš začal nový školní rok od začátku. Před odjezdem jsme zase balili a nakládali věci do kontejneru. Tentokrát toho bylo více, žádné krabice neletěly zvlášť letecky a nějak nám tu za ty dva roky přibylo pár věcí. A to nemluvím o tom, že spoustu jiných věcí jsme vyhodili, protože za dva roky se pokaždé stihneme obklopit hromadou zbytečností.

A tak je nám teď smutno. Já chodím do práce a domů mě to moc neláká, protože je to tam jak holobyt. Díky aspoň za pár vypůjčených věcí, abych měl jak spát, mohl si něco udělat k jídlu a měl si kde sednout. Popravdě jsem toho zatím moc neuvařil a nějak se mi do ničeho nechce.

2 komentáře:

konberg řekl(a)...

Some of what you wrote isn't quite translating perfectly, and it chooses these basic words that make it even sadder!

So now I'm sad, too.

light and fast řekl(a)...

My jsme taky smutni, ze nas opoustite!!!

Prosim te, co bys varil?...Mas snad Google, ne? ;0)))