středa 17. prosince 2008

Blíží se Vánoce

Už je to zase tady. Zkoušeli jsme tomu nevěnovat pozornost, ale pak jsme stejně podlehli a o víkendu vyrazili. Konkrétně pro stromeček. Mysleli jsme, že se to dá odfláknout a vyřešit u prvního prodejce u nákupního centra. Pak se ale ukázalo, že jsou tam jen hrůzy, které se ve většině případů ani nepodobají smrčku nebo jedličce, ale spíš vypadají jako přerostlá tůje. A tak jsme v neděli jeli stejně jako loni na lesní farmu do Black Mountain. Pořádně jsme se oblékli, protože předpověď počasí říkala déšť, což se naštěstí nenaplnilo, do auta připravili igelit, ať není všude jehličí, a vyrazili. Výsledek se nám docela zamlouvá. Více jsme hledali nějaký pěkný a moc jsme nehodnotili jestli je správně veliký, a proto je zas o něco větší než loni. Už je ve stojanu a nazdobený.

Gabka s Lukášem taky postupně pečou cukroví. Lukáš měl ve škole předvánoční koncert, kde se mohl hrdě předvést v davu ostatních páťáků s klarinetem. Oba už počítají posledních pár dnů školy před Vánoci.

A pak jsou tu dárky. Lítat po obchodech mě moc nebaví, a tak co si nadělíme, jsme zařídili návštěvou v REI, Sports Basement, Performance Bike a zbytek online doma od počítače přes Amazon a podobné weby. Teď nám postupně přistávají za dveřmi krabičky, podle toho, jak nám různé firmy doručují, co jsme objednali. Tady se s tím moc nepářou a vše nechají ležet za dveřmi, zazvoní, a když jsme velmi rychlí, uvidíme paty pošťáka, který prchá do auta.

Žádné komentáře: